İdil Müzikl Online Satış Mağaza İdil Müzik Sanat Merkezi İdil Müzik Stüdyosu Drumland Atölye Tamir Bakım

<< | 23 NİSAN'I ÖZEL KONSERLER İLE KUTLADIK

23 Nisan ULUSAL EGEMENLİK ve ÇOCUK BAYRAMI'nı öğrencilermiz ve velilerimiz ile birlikte coşkulu bir şekilde kutladık.

S'HEMALL Alışveriş Merkezinde gerçekleşen konserler serimiz öğrencilerimizin bireysel ve grup performanları ile başladı.

Genç öğrencilerimiz hem bayramlarını doya doya yaşamanın hem de velilerinin yanı sıra tüm Antalya halkına yeteneklerini sergilemenin verdiği müthiş hazzı bir kez daha yaşadı. Minik öğrencilerimizden oluşan ÇOCUK KOROMUZ da öğrenci performanslarının sonunda izleyenlerden tam not aldı.

Öğrencilerimizin konserlerinin ardından sahneye İDİL MÜZİK TRİO çıktı. T.C. M.EB. ÖZEL İDİL MÜZİK SANAT MERKEZİ kurucu müdürü İdil ÖZDEMİR'in yan flütü öncülüğünde, kanunda Dr.Ender ÖZDEMİR ve vurmalı çalgılarda Berker ÖZZDEMİR'in eşliği ile harika bir dinleti gerçekleştirildi.

Konserlerin sonrasında günün en anlamlı grubu LOKOMOTİF BAND sahnede yerini aldı. Her biri çok özel insanlardan oluşan bu vurmalı çalgılar grubu Feridun METE önderliğinde verdikleri harika konser ile izleyen herkesi büyüledi. Engelleri aşarak gerçekleştirdikleri projeler ile tüm Türkiye'ye örnek olan bu sıcacık yürekli insanları ve ailelerini tekrar tebrik ediyor ve 23 Nisan'da bizleri yalnız bırakmayarak yanımızda oldukları için teşekkür ediyoruz. 

İdil Müzikl Online Satış Mağaza

Sosyal Ağlarda İdil Müzik

Yeşilbahçe Mahalles 1471 Sok. Özgür Apt.
No:12/A-B Muratpaşa / ANTALYA
Tel & Fax: (0242) 316 97 91
GSM: (0535) 829 91 48


Tüm hakları saklıdır © 2013 İDİL MÜZİK
Tasarım ve Programlama Ajansweb