İdil Müzikl Online Satış Mağaza İdil Müzik Sanat Merkezi İdil Müzik Stüdyosu Drumland Atölye Tamir Bakım

<< | DRUMLAND DAVUL OKULU ve KULÜBÜ

DRUMLAND DAVUL OKULU / KULÜBÜ

(Davul Dersleri / Davul Sertifika Programları / Davul Prova Stüdyoları / Davul Kayıt Stüdyoları / Davulculara Özel Konserler)

T.C. M.E.B ÖZEL İDİL MÜZİK SANAT MERKEZİ olarak davul bölümümüz ve aynı zamanda davul kulübümüz olan DRUMLAND ile davul eğitimlerimize devam etmekteyiz.

Yıllardır Antalyalı müzikseverlere, davulculara ve davul meraklılarına hizmet veren DRUMLAND DAVUL OKULUMUZ, alanında İLK olmanın verdiği bilinç ile eğitimlerine tam gaz devam etmektedir.

Davul okulumuz, ANTALYA'da davul eğitimi alanındaki önemli bir açığı kapatmayı misyon bilerek yıllar önce hizmete başlamıştır. Antalya'da akustik davullarda sunduğu eğitim programları , profesyonel eğitmenleri ve kaliteli eğitim yöntemleri ile her zaman benzerlerine örnek olmuştur.

Şehrimize davul enstrümanını sevdirmeyi, tanıtmayı ve davul çalmak ya da öğrenmek isteyen her yaştan müziksevere yardım etmeyi amaçlayan davul okulumuz durmadan çalışmakta ve kendini zamanın şartlarına uygun olarak geliştirmektedir.

Profesyonel akustik davullarla, davulculara özel tasarlanan ve hazırlanan derslik stüdyolarıyla ve uzman davul eğitmenleriyle birlikte davul çalmanın keyfine varacaksınız.

DRUMLAND DAVUL OKULU'muzun bünyesinde yer alan davulcular her yıl belirli dönemlerde, İDİL MÜZİK SANAT MERKEZİ tarafından gerçekleştirilen dinletilere, konserlere, etkinliklere ve ünlü davulcuların katılımıyla gerçekleşen workshoplara katılma fırsatı yakalamaktadır.

Ayrıca DRUMLAND, Milli Eğitim Bakanlığı Bateri/Davul sertifika programları ile öğrencilerine, davul enstrümanı için verdikleri emeklerin karşılığında hayatları boyunca gurur ile taşıyacakları birer altın bilezik kazanma şansı sunmaktadır.

SİZLERİ DE, ANTALYA'YA DAVULU SEVDİREN, DAVULU ÖĞRETEN, DAVULCULARI EN ÇOK SEVEN VE ALANINDA ÖNCÜ DAVUL OKULUMUZA BEKLİYORUZ.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

antalya davul kursu
antalya davul dersi
antalya davul eğitimi
antalya davul okulu
antalya davul özel ders
antalya davul öğretmeni
 
antalya bateri kursu
antalya bateri dersi
antalya bateri eğitimi
antalya bateri okulu
antalya bateri özel ders
antalya bateri öğretmeni
 
İdil Müzikl Online Satış Mağaza

Sosyal Ağlarda İdil Müzik

Yeşilbahçe Mahalles 1471 Sok. Özgür Apt.
No:12/A-B Muratpaşa / ANTALYA
Tel & Fax: (0242) 316 97 91
GSM: (0535) 829 91 48


Tüm hakları saklıdır © 2013 İDİL MÜZİK
Tasarım ve Programlama Ajansweb