İdil Müzikl Online Satış Mağaza İdil Müzik Sanat Merkezi İdil Müzik Stüdyosu Drumland Atölye Tamir Bakım

<< | Velilerimizden Yorumlar

 

VELİLERİMİZDEN YORUMLAR

Yaklaşık 10 yıldır sanat camiası içerisinde olan İDİL MÜZİK AİLESİ olarak, tüm gücümüzü ve özgüvenimizi, değerli velilerimizden ve kıymetli öğrencilerimizden alıyoruz. Sanatın vazgeçilmez, bağımsız ve hür olduğuna inanıyoruz. Hiçbir kurum ya da kuruluşla birlikte menfaat karşılığı ortak proje yürütmüyoruz ve yürütülmesine izin vermiyoruz.

Velilerimizin, ekibimiz, eğitimlerimiz, okulumuz ve pandemi süresindeki desteklerimiz ile ilgili bir kısım yorumlarını paylaşmak istiyoruz.

SİZLERLE BİRLİKTE ÇOK BÜYÜK BİR AİLEYİZ...

 

Gülser Tostanoğlu (Öğretmen)

Biz 2015"te tanıştık “İdil Müzik Akademisi"yle ve bizde bağımlılık oluştu diyebilirim. Öncelikle kurucu, anne, baba, eş, kardeş, öğretmenler yani herkes müziğe gönül vermiş muhteşem bir aile. Öyle sıcak bir aile ki, öğrenciler kadar veliler için de sıcacık, samimi bir ortam sağlıyor. Hatta herkes kendini bu kocaman ailenin bir ferdi gibi hissediyor. Minik tatil sürelerinin dışında hiç ara vermemiştik pandemi kısıtlamasına kadar. Neyse ki okulumuz online ders sitesiyle imdadımıza yetişti adeta. Online dersler hem çocukların dersten kopmalarını engelledi hem de eve hapsedilen çocuklarımız için bir renk, psikolojik bir destek oldu. Programa emeği geçen herkese çok teşekkür ediyoruz. Sevgimle

 

Aylin Adaş (Hemşire)

Tüm dünya olarak çok zor bir dönemden geçiyoruz. Her şey bir anda yarım kaldı derken, online olarak başladığımız derslerimiz öyle güzel, öyle dolu dolu, öyle verimli ve keyifle geçiyor ki, endişemiz daha ilk derste gitti. Tatlı, sabırlı ve enerjisi yüksek Aybüke öğretmenimizle müziğimizi öğrenmeye devam ediyoruz. Profesyonelce ve sevgiyle verilen dersler için çok teşekkür ediyoruz İDİL SANAT AİLESİ ❤️❤️❤️

 

Rojda Sarpkaya (Öğretmen)

İdil 4.5 yaşında iken yanlış bir eğitim yeri tercihi ile başladığımız piyano hayatımıza öğrencilerimin de tavsiyesi ile İDİL SANAT ile devam etme kararı aldık. Bilenler bilir küçük yaşta çocuğun eğilimini belirlemek önemli ama istikrarını tahmin edemezsiniz ve her an bırakma riski ile karşı karşıyasınızdır. Ancak biz o kadar şanslıyız ki gerek İdil Hanım gerek Aybüke öğretmen kızımın bütün önyargılarını kırarak sonsuz sabır ve özveri ile 1,5 senedir derslerini heyecanla beklemesini sağladılar. Pandemi döneminin başlaması ile online devam eden piyano derslerimizin verimliliği kafamı karıştırmıştı ancak bu süreçte bile kuzum ders gün ve saatlerini iple çekiyor. Bugüne kadar desteği ve şefkati ile her zaman yanımızda olan ve hiçbir zaman bizi yüzüstü bırakmayan İDİL SANAT a çok çok teşekkür ederiz.

 

Hakan-Ümran Aslan (Doktor)

Tavsiye ederiz. Ailece çok mutluyuz. Bu zor günlerde kızımıza çok olumlu etkinlik, motivasyon ve kazanım oluyor.

 

Dilek İnal (Bankacı)

Hep beraber yaşadığımız bu süreçte bizi müziksiz bırakmadığınız için çok teşekkür ederim. Hocamla çok verimli çalışmalar yaptık. Hepinize sağlıklı günler.

 

Dilber Özbek (Hemşire)

Pandemi sürecinde derslerimizi neredeyse yüz yüze ders alacak verimlilikte geçirdik. Oğlum henüz 7 yaşında olmasına rağmen hem sitenin altyapısı hem de öğretmenlerin çabası ile derslerimizde hayli yol katettik. Çok teşekkür ederim.

 

Buse Dalgıç (Medo Tente Şirket Sahibi)

Müzik ruhun gıdasıdır sözünü doya doya bize yaşatan, kızımla ilgili ve sevecen bir şekilde ders işleyen sevgili ögretmenimiz, iyi ki varsınız. İyi ki sizlerle tanışmışız...

 

Berna Aydemir

Biz Online dersi çok sevdik. Zaman kaybı yok ve çok pratik. Anlatmak istediklerini farklı açılardan anlatabilen, sabırlı, güvenilir ve güler yüzlü bir kadro var.

 

Feray Eyüboğlu (Turizm)

Oğlumuzun 4 yıllık eğiminde ilerlemesini ve gelişmesini gözlemlediğimiz kibar, seçkin öğretmenlerine ve okul yönetimine nezaketlerinden dolayı teşekkür ederiz.

 

Meral Demirezen (Muhasebe)

Pandemi dönemindeki online dersler, kızım Lina için güzel bir platform oldu. Bir saat bile olsa öğretmeniyle bire bir ders almış gibi keyif aldı.

 

Antalya Müzik Kursu

Antalya Müzik Okulu

Antalya Müzik Eğitimi

Piyano Dersi

Piyano Kursu

Piyano Eğitimi

Davul Dersi

Davul Kursu

Davul Eğitimi

Bateri Dersi

Bateri Kursu

Bateri Eğitimi

Gitar Dersi

Gitar Kursu

Gitar Eğitimi

Yan Flüt Dersi

Yan Flüt Eğitimi

Yan Flüt Kursu

Keman Dersi

Keman Eğitimi

Keman Kursu

Şan Dersi

Şan Eğitimi

Şan Kursu

İdil Müzikl Online Satış Mağaza

Sosyal Ağlarda İdil Müzik

Yeşilbahçe Mahalles 1471 Sok. Özgür Apt.
No:12/A-B Muratpaşa / ANTALYA
Tel & Fax: (0242) 316 97 91
GSM: (0535) 829 91 48


Tüm hakları saklıdır © 2013 İDİL MÜZİK
Tasarım ve Programlama Ajansweb