İdil Müzikl Online Satış Mağaza İdil Müzik Sanat Merkezi İdil Müzik Stüdyosu Drumland Atölye Tamir Bakım

<< | 4 Yaş Müzik Eğitimi

 

PRESCHOOL PRODIGIES

ANTALYA'DA, İDİL SANAT AKADEMİSİ'NDE

Erken Dönem İngilizce Müzik Eğitimi...

 

Prodigies, erken çocukluk,okul öncesi, ilkokul ve ortaokul çağındaki çocuklar için hazırlanmış, Amerika başta olmak üzere, Kanada, Avustralya, Yeni Zelanda, Çin, Japonya, Hindistan, Güney Afrika, Almanya, İngiltere, Türkiye ve dünyanın birçok ülkesinde uygulanan uluslararası 1 - 13 yaş Erken Dönem Müzik Eğitimidir.

Prodigies Müzik Eğitimi alan öğrenciler, eğitim sonunda deskbelleri ile çalabilecekleri engin bir repertuara sahip olmanın yanında, edindikleri tekniği piyano başta olmak üzere ukulele, recorder (blok flüt), perküsyon (vurmalı çalgılar) gibi birçok enstrümana entegre edebilmektedir.

Her bir ders için özel hazırlanmış, eğlenceli animasyonlarla Temel Solfej Eğitimi alan öğrenciler, 3(üç) haftanın sonunda Ritim - Tartım, 8(sekiz) haftanın sonunda  Dikte - Duyma çalışmalarının yanında, belirli aralıklarla Beste - Kompozisyon ve Hand- Sign melodi çalışmaları ile müzikal becerilerini en üst düzeye çıkarabilmektedir.

Sadece bir müzik ve nota eğitimi olmayan Prodigies, öğrencilere erken öğrenme çağında enternasyonel müzik anlayışıyla tanışma, İngilizce’yi müzik alanında da kullanarak doğal süreçte yabancı dilini pekiştirme, sistematik biçimde ilerleyen eğlenceli müfredat yapısı ve Prodigies Deskbellerin kusursuz (440 Hz) soundları ile bütüncül bir müzik ve nota eğitimi imkanı sunmaktadır.

T.C. M.E.B. ÖZEL İDİL SANAT AKADEMİSİ'nin çocuklara özel hazırlanmış Prodigies sınıfında, özel renkli deskbell setleri, boomwhacker, metalofon, resonator bell ve daha nice enstrümanlar eşliğinde, Prodigies eğitimleri başladı. Dev ekranda renkli ve eğlenceli şekilde notalar akıp giderken, çocuğunuzun şarkılara eşlik yeteneği ve müziğe olan hevesi gören herkesi büyüleyecek. Sınırlı kontenjan ayrılmış özel prodigies sınıflarına kayıt olmak için geç kalmayın.  

 

ANTALYA 4 YAŞ MÜZİK EĞİTİMİ

Tel: 0545 789 07 07 / 0242 316 97 92

 

 

 

 

 

 

 

prodigies antalya

preschool prodigies

prodigies dersleri

progidies eğitimi

progidies kursu

erken dönem

müzik kursu

okul öncesi

müzik eğitimi

renklerle müzik eğitimi

antalya müzik dersi

antalya müzik kursu

antalya piyano dersi

antalya piyano kursu

antalya gitar dersi

antalya gitar kursu

antalya keman dersi

antalya keman eğitimi

antalya keman kursu

antalya piyano eğitimi

antalya gitar eğitimi

antalya bateri dersi

antalya bateri kursu

antalya bateri eğitimi

antalya kanun dersi

antalya kanun kursu

antalya kanun eğitimi

 

 

İdil Müzikl Online Satış Mağaza

Sosyal Ağlarda İdil Müzik

Yeşilbahçe Mahalles 1471 Sok. Özgür Apt.
No:12/A-B Muratpaşa / ANTALYA
Tel & Fax: (0242) 316 97 91
GSM: (0535) 829 91 48


Tüm hakları saklıdır © 2013 İDİL MÜZİK
Tasarım ve Programlama Ajansweb